Nosaltres

Història

Sumalisa és va crear com empresa familiar l'estiu  de 1.982, destinada a la distribució de gelats  de la marca Frigo junt amb altres productes congelats.

Inicialment vam estar instal·lats a la carretera de la comella, i  al 1.992 és va fer el salt a unes instal·lacions més apropiades per la nostra activitat, situades a la Margineda.

Filosofia i valors

Sumalisa és una empresa de caire familiar on les relacions i valors humans tenen molta importancia. Som un equip humà de 21  persones que formem aquesta gran familia.

En el nostre ADN està el servei qualitat preu , intentem donar el millor servei amb la qualitat de les nostres marques al preu més ajustat possible. Aquest ADN és el que volem garantir als nostres clients en especial en el món de la restauració.

Donem servei a tot el Principat en menys de 24 hores els dies laborables , treballem en un ampli horari per poder donar aquest servei.

Logística

Actualment disposem de 3.117m3 de fred negatiu per emmagatzemar els productes congelats , de temperatura ambient tenim un magatzem de més de 1.800 m2 .Disposem d'una flota de 14 vehicles per donar servei als nostres clients .